Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
facebook

Как да поръчам

Можете да поръчате артикул като гост, т.е. без да се регистрирате или да се регистрирате, т.е. да си създадете профил. Създавайки профил, Вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Рагледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и подкатегории. Кликвайки върху снимката или бутон Виж на продукта, Вие ще отидете на неговата индивидуална страница.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите даден артикул трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор натискайки бутона Купи. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой артикули.

Ако след натискане на бутона Купи под менюто с категориите на артикулите се изпише следния надпис:

то Вие успешно сте добавили артикула във Вашата кошница, но ако до бутон Купи се изпише: "Внимание: ххххххххххх е задължително поле!", то е имало поле с име: "ххххххххххх", което е маркирано с: *, и което не е попълнено/маркирано.

Уточнение: Ако искате да поръчате даден номер DMC конец в количества, например: 2 чилета + 3 метра, то трябва да добавяте в кошницата първо една от разфасовките а след това другата разфасовка. Пример:

1. Добавяне на 2 чилета:  
2. Добавяне на 3 метра:  

При тези действия кошницата ще изглежда така:

Това, което сте поръчали до момента можете да видите по всяко време във Вашата кошница, която се намира в горния десен ъгъл:

Кошница

Информацията, която се съдържа там е: колко артикула/продукта сте добавили в кошницата и на каква стойност са те. Ако искате да видите по-подробна информация за артикулите във Вашата кошница, то придвижете курсора/стрелката на мишката вършу кошницата (без да кликвате), при което ще се покаже допълнителен прозорец с подробната инфомация за артикулите:

Подробна информация в кошницата

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху линка: Поръчка намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала желаните от вас продукти. След това ще преминете последователно през още няколко стъпки за да изпратите окончателната поръчка.

След натискане на бутон  на последната стъпка, Вие сте изпратили поръчката си към нас:

Ако всичко е наред с поръчката Ви след последната стъпка трябва да видите надпис:

Поръчката ви е приета!

Следващото нещо, което трябва да направите е да проверявате Вашия e-mail за писмо от нас, в което Ви молим за потвърждаване на поръчката, както и за уточняване на подробности около изпращането на същата. Отговора, който ще очакваме от Вас е от вида на "Потвърждавам поръчката" или текст, чрез който еднозначно да е ясно, че от Ваша страна поръчката е потвърдена. Ако до няколко дни не получим отговор от Вас по e-mail, то ще Ви потърсим по телефона.

Благодарим Ви, че избрахте да разгледате и да пазарувате от GobCon.eu !

Магазин GobCon © 2021
.