Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
facebook

Общи условия

Настоящите общи условия уреждат начина и условията за покупко-продажби през онлайн магазин GobCon.eu. Oбщи условия на договор за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между GobCon.eu от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ или КЛИЕНТ във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез онлайн магазин GobCon.eu.

Онлайн магазин GobCon.eu има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в потребителската база данни, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Необходими условия, за да се направи поръчка:
1. Валиден e-mail адрес.
2. Вярно попълнен адрес за доставка.
3. Вярно попълнени данни за контакт.
Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона Потвърди, при което потребителят заявява своето съгласие за сключването на договор от разстояние.
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Ако не сте посочили e-mail адрес или ни е необходима допълнителна информация, то консултант от нашият онлайн магазин ще се свърже с Вас по телефона, за уточняване на детайлите относно поръчката и начина за доставка.

В страницата на всяка стока, представена в GobCon.eu са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. Също така, на всяка страница на представена стока има възможност Потребители на GobCon.eu да дават мнения и оценки, касаещи дадената стока.

Работно време
Поръчки в онлайн магазин GobCon.eu се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на консултантите на онлайн магазин GobCon.eu е Понеделник - Петък, 8:00 – 18:00 ч.  Събота и неделя, както и официалните празници са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки. Онлайн консултации и консултации по телефона относно продукти и услуги могат да бъдат извършвани по всяко време включителнo и в почивни дни.

Условия за копиране на информация
Цялата информация, публикувана в нашият онлайн магазин е собственост на GobCon.eu, в това число снимки и описания на артикули. Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят/редактират, копират (освен за нетърговски и лични цели), репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържанието на GobCon.eu, както и на схеми и легенди на гоблени без изричното писмено разрешение на представител от GobCon.eu.

Условия за доставка
След като в онлайн магазин GobCon.eu постъпи поръчка от Потребител, консултант на GobCon.eu се свързва с него по e-mail или по телефон, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният артикул не е в наличност, поръчката може да бъде забавена или анулирана.
Повече информация относно доставката можете да получите на: Информация за доставка.

Заплащането на стоката е чрез наложен платеж (заплаща се при нейното получаване).

Рекламация
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин GobCon.eu, има право на рекламация при:
• констатирани липси;
• дефекти на стоката;
• при транспортирането стоката е повредена;

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид.

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация, Потребителят може да претендира за връщане на стоката или за отстраняване на проблема без да я връща, ако това е възможно.

Настоящите Общи условия имат задължителна сила както за GobCon.eu, така и за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ му. Всички те се считат уведомени и се съгласяват за всички промени в Общите условия от датата на публикуването им в онлайн магазин GobCon.eu.
При прилагането и тълкуването на настоящите Общи условия се прилага българското законодателство.

Права и задължения на Потребителя
Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава артикули от GobCon.eu по реда и условията, посочени в него. Потребителят има право да се информира за състоянието на своята поръчка. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявения в GobCon.eu начин.

Магазин GobCon © 2021
.